Frossen mousse med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(45 vurderinger)

60+ min

En festlig dessert som kan laves i forvejen og med mange forskellige slags bær.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • pebermynteblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne til et stift skum og fløden til et let skum. Rør æggeblommer, sukker, vaniljesukker, citronskal og -saft sammen med cremefraichen. Vend heri æggehvider og flødeskum. Knus kiksene og fordel dem i 6 glas. Hæld moussen i glassene og stil dem tildækkede i fryseren i mindst 3 timer.

Tag de frosne blåbærmousse ud af fryseren og stil dem i køleskabet i ca. ½ time inden servering.Fordel blåbærrene og server.

Frysetip

Moussen må ikke genindfryses.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: