Frossen mousse med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

60+ min

En festlig dessert som kan laves i forvejen og med mange forskellige slags bær.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • pebermynteblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne til et stift skum og fløden til et let skum. Rør æggeblommer, sukker, vaniljesukker, citronskal og -saft sammen med cremefraichen. Vend heri æggehvider og flødeskum. Knus kiksene og fordel dem i 6 glas. Hæld moussen i glassene og stil dem tildækkede i fryseren i mindst 3 timer.

Tag de frosne blåbærmousse ud af fryseren og stil dem i køleskabet i ca. ½ time inden servering.Fordel blåbærrene og server.

Frysetip

Moussen må ikke genindfryses.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde: