Frossen mousse med blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

60+ min

En festlig dessert som kan laves i forvejen og med mange forskellige slags bær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • pebermynteblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne til et stift skum og fløden til et let skum. Rør æggeblommer, sukker, vaniljesukker, citronskal og -saft sammen med cremefraichen. Vend heri æggehvider og flødeskum. Knus kiksene og fordel dem i 6 glas. Hæld moussen i glassene og stil dem tildækkede i fryseren i mindst 3 timer.

Tag de frosne blåbærmousse ud af fryseren og stil dem i køleskabet i ca. ½ time inden servering.Fordel blåbærrene og server.

Frysetip

Moussen må ikke genindfryses.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag