Honningristet pære- og blommesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Denne sommer- og efterårssalat passer perfekt til en lun grillaften.

Ingredienser

Antal portioner

Krydrede valnødder

Honningristet pære- og blommesalat

  • 2 modne pærer
  • 4 modne søde blommer
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 50 g skyllet rucolasalat
  • 50 g skyllede babyspinatblade
  • 1 tsk mørk balsamicoeddike
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydrede valnødder

Hak valnøddekernerne og osten groft. Bland det sammen med forårsløg, basilikum og limesaft. Stil de krydrede valnødder tildækkede i køleskabet i mindst 15 min.

Honningristet pære- og blommesalat

Fjern kernehuse og sten fra frugterne og del dem i både. Varm halvdelen af olien i en pande og rist pærestykkerne ved svag varme i ca. 4 min. - vend dem af og til. Tilsæt halvdelen af honningen og lad den smelte omkring frugten under omrøring. Læg pærerne på en tallerken og tilbered blommerne på samme måde med resten af olien og honningen. Fordel rucola og babyspinat på tallerkener sammen med de krydrede valnødder, den ristede frugt, balsamicoeddike og friskkværnet peber. Server flute til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 42 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen pinot gris, fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges