Hummus med pinjekerner
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 15 min

Hummus med pinjekerner

Hurtig opskrift på lækkert tilbehør med inspiration fra mellemøsten. Denne dejlige hummus med pinjekerner smager godt på rugbrød, i sandwiches eller som dip.

Antal portioner
  • 1 dåse kogte kikært
  • 8 spsk olivenolie
  • 2 spsk tahin (ristet sesampasta)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 5 spsk ristede pinjekerner
  • 2 tsk havsalt
  • friskkværnet peber

Kom kikærterne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Alle ingredienser på nær 3 spsk. ristede pinjekerner, blendes til en lind masse, smages til med havsalt og friskkværnet peber, hvorefter de resterende ristede pinjekerner røres i.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 10020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 67 %
  • Alkohol: 0 %