Creme chantilly
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Creme chantilly

Lækker luftig creme med vanilje og flormelis til kager og desserter

Antal portioner
  • 12 liter Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 vaniljestang - kornene herfra
  • 5 spsk flormelis

Kom en spiseskefuld af fløden ud på et skærebræt. Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud og læg dem oven i fløden. Gnid frem og tilbage med en bredbladet kniv eller en metalpaletkniv, så vaniljekornene kan fordele sig i resten af flødemængden. Kom flødeblandingen i en skål sammen med flormelis og resten af fløden og pisk det let. Opbevar den i køleskab, indtil den skal bruges.

Creme chantilly er, fx tilbehør til

Blød, mørk Guanaja 70% - se link.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 87 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 15 min