Kylling med serranoskinke
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Kylling med serranoskinke

Ukrudt fra haven - det smager faktisk godt.

Antal portioner
  • 3 kyllingefileter
  • 6 skiver lufttørret skinke, fx serrano
  • 1 spsk olivenolie
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Bøgesalat

  • 1 12 liter små spæde bøgeblade
  • 1 liter rensede mælkebøtteblade
  • 14 plukket icebergsalat
  • 2 bøftomater i både
  • 5 forårsløg i mindre stykker
  • 150 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Pynt

  • plukket skovsyre

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Del kyllingefileterne på langs og vikl serranoskinke udenom. Lad olien blive varm i en pande og steg kyllingestykkerne ved jævn varme i ca. 8 min. - gerne på 3 sider.

Bøgesalat

Vend bøgeblade, mælkebøtteblade og iceberg sammen med de øvrige ingredienser og smag til og drys med skovsyre. Server salaten sammen med kylling og groft brød.

Tip

I stedet for bøgeblade og mælkebøtteblade kan du bruge rucolasalatblade.

I stedet for skovsyre kan du bruge kørvel.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 38 %
  • Alkohol: 0 %