Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg
  • ½ dl finthakket kruspersille
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 4 spsk kapers - uden lage
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Bring ostesaucen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt løg, asparges, champignoner og bønner. Bring atter saucen i kog, under forsigtig omrøring, og smag evt. til med salt og peber.

Skær imens kødet i meget tynde skiver og anret dem, i ét lag, på et fad. Drys med krydderurter, kapers og peber. Server det krydrede kød sammen med den varme grøntsagssauce og flute.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag