Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg
  • ½ dl finthakket kruspersille
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 4 spsk kapers - uden lage
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Bring ostesaucen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt løg, asparges, champignoner og bønner. Bring atter saucen i kog, under forsigtig omrøring, og smag evt. til med salt og peber.

Skær imens kødet i meget tynde skiver og anret dem, i ét lag, på et fad. Drys med krydderurter, kapers og peber. Server det krydrede kød sammen med den varme grøntsagssauce og flute.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: