Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg
  • ½ dl finthakket kruspersille
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 4 spsk kapers - uden lage
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Bring ostesaucen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt løg, asparges, champignoner og bønner. Bring atter saucen i kog, under forsigtig omrøring, og smag evt. til med salt og peber.

Skær imens kødet i meget tynde skiver og anret dem, i ét lag, på et fad. Drys med krydderurter, kapers og peber. Server det krydrede kød sammen med den varme grøntsagssauce og flute.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: