Nytårsdesserter

Som afslutning på året hvad er så bedre end en lækker nytårsdessert? Desserten runder hele nytårsaftens festmåltid af, inden den helt store fest går i gang. hvor der både er champagne og fyrværkeri....

Efter den lækre forret og hovedret er det tid til de søde sager. Din nytårsdessert kan tage mange former: Er du til de friske desserter, kan du fx servere en citrussalat med kardemomme-is. I den lidt tungere ende af skalaen finder du bl.a. opskrifter på islagkage med chokolade og nøddebund eller ostelagkage med marengs. Du kan også prøve en nytårsdessert bestående af en fyldig hvid gløgg med romflødeskum, der giver en dejlig indre varme. 

Du kan også overveje, hvornår desserten skal forberedes. Hvis du ikke har noget i mod at bruge lidt tid i køkkenet efter hovedretten, så kan du fx vælge at lave en nem nytårsdessert. Og vil du bruge mest mulig tid sammen med dine gæster rundt om middagsbordet, så vælg i stedet en dessert du kan forberede tidligt på dagen, før gæsterne ankommer.

Vi anbefaler at vælge en nytårsdessert, som passer godt sammen med de øvrige retter på din menu. Her kan du finde inspiration til din forret nytårsaften eller en spændende hovedret til nytårsaften

Vi har nedenfor samlet en god blanding af de bedste opskrifter, så du nemt kan vælge din dessert til nytårsaften. Imponér dine gæster med lækre kombinationer til den søde tand. Velbekomme – og godt nytår!    

Aktuelle opskrifter