Grøn kyllingesalat med sprøde croutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

En fyldig kyllingesalat med quinoa, hjemmelavede croutoner og masser af grønt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g lys quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt

Croutoner

  • 150 g daggammelt franskbrød
  • 25 g smør i små tern
  • ½ tsk groft salt
  • 3 kyllingefileter (ca. 400 g)
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog quinoaen i ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af - gerne på en bakke, et fad eller lignende.

Croutoner

Skær brødet i tern. Lad smørret blive gyldent i en pande. Kom brødternene i panden og rist dem i ca. 10 min. ved jævn varme - til de er gyldne. Vend dem af og til. Drys med salt.

Rens imens kyllingefileterne for eventuelle sener og hinder. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun fileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag kødet op og lad det hvile tildækket.

Vend spinat, nektarin og de øvrige ingredienser sammen med den afkølede quinoa i en stor skål. Skær kyllingefileterne i skiver. Fordel kyllingeskiver og brødcroutoner herpå. Stænk olivenolie over salaten og server.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag