Æblerne er små til mellemstore med en let flad rund form - og farven er røde og grønne.
Discovery æbler er faste, sprøde og let aromatiske.
Discovery æbler er en nyere sort, som kom til Danmark i 1960’erne. Æblet stammer fra Suffolk i England.
Discovery æbler er først og fremmest et fantastisk spiseæble, men det er også lækkert i fx en frisk spidskålssalat. Eller brug det sprøde æble i en waldorfsalat. En æblesalat bidrager med syre og friskhed til simreretter fx gammeldags oksesteg - eller prøv en blomkålssalat med æbler, som harmonerer perfekt sammen med honningglaseret laks. Æblerne kan også steges sammen med tomater til en rustik spaghettiret.
Æblerne skal opbevares køligt og fugtigt.
Æblerne skal ikke opbevares sammen med andre grøntsager eller frugter, da æbler indeholder ethylen, som fremskynder modningsprocessen.
August - september
Læs mere om næringsindholdet i æbler hos Fødevareinstituttet.