Ristede rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

45 min

Lækre spicy rodfrugter i ovn med chili, spidskommen eller ingefær.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kartofler
  • 400 g rodfrugter, fx gulerod, pastinak, persillerod, rødbede
  • 1½ tsk hele spidskommen
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk groft salt
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • stødt chili
  • paprika

Tilbehør

  • 550 g kyllingefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd for ovnen på 225 grader. Kartoflerne børstes rene og skæres i både. Skræl rodfrugterne, og skær dem stykker på størrelse med kartoflerne. Hæld det hele over på en bradepande - dækket med bagepapir. Svits spidskommen og chilipeber i smørret, kom saltet i, og hæld blandingen over rodfrugterne. Rør rundt og steg i midten af ovnen i ca. 30 minutter.

Serveres med fraiche - krydret med chili og paprika efter smag - til kyllingefilet.

Tip: VIl du variere retten, kan du skifte spidskommen ud med 1 spsk frisk, revet ingefær eller 1 tsk stødt ingefær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: