Salsa på vintergrønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Sprøde marinerede grøntsager vendt sammen med hvid ost, kapers og oliven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rødbeder
  • 100 g gulerødder
  • 100 g persillerødder
  • 100 g sukkerærter
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
  • 25 g oliven uden sten
  • 25 g kapers
  • ½ finthakket rød chilipeber
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ dl hakkede friske basilikumblade

Tilbehør

  • 240 g lyst brød
  • 50 g spegeskinke i tynde skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl grøntsagerne og skær dem i tynde strimler. Hæld balsamico på og lad det hele marinere i køleskabet i 1 time. Vend af og til i blandingen.

Vend ost, oliven og de øvrige ingredienser sammen - bortset fra basilikum. Hæld blandingen over de marinerede grøntsager, og vend den hakkede basilikum i.

Tip

Brug salsaen som forret og som tilbehør til fx parmaskinke eller andet røget kød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Friuli, Italien

Her vil en tør, og fyldig hvidvn på sauvignon blanc-druen fungere godt, gerne en europæisk version Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar

Andre gode forslag