Salsa på vintergrønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Sprøde marinerede grøntsager vendt sammen med hvid ost, kapers og oliven.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rødbeder
  • 100 g gulerødder
  • 100 g persillerødder
  • 100 g sukkerærter
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike

Tilbehør

  • 240 g lyst brød
  • 50 g spegeskinke i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl grøntsagerne og skær dem i tynde strimler. Hæld balsamico på og lad det hele marinere i køleskabet i 1 time. Vend af og til i blandingen.

Vend ost, oliven og de øvrige ingredienser sammen - bortset fra basilikum. Hæld blandingen over de marinerede grøntsager, og vend den hakkede basilikum i.

Tip

Brug salsaen som forret og som tilbehør til fx parmaskinke eller andet røget kød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Friuli, Italien

Her vil en tør, og fyldig hvidvn på sauvignon blanc-druen fungere godt, gerne en europæisk version Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar