Salsa på vintergrønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Sprøde marinerede grøntsager vendt sammen med hvid ost, kapers og oliven.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rødbeder
  • 100 g gulerødder
  • 100 g persillerødder
  • 100 g sukkerærter
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike

Tilbehør

  • 240 g lyst brød
  • 50 g spegeskinke i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl grøntsagerne og skær dem i tynde strimler. Hæld balsamico på og lad det hele marinere i køleskabet i 1 time. Vend af og til i blandingen.

Vend ost, oliven og de øvrige ingredienser sammen - bortset fra basilikum. Hæld blandingen over de marinerede grøntsager, og vend den hakkede basilikum i.

Tip

Brug salsaen som forret og som tilbehør til fx parmaskinke eller andet røget kød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Friuli, Italien

Her vil en tør, og fyldig hvidvn på sauvignon blanc-druen fungere godt, gerne en europæisk version Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar