Gryderet - af en rest kødsauce
30 min
•
En rest kødsauce kan du trylle om til en gryderet til 4 personer. Nemt og hurtigt. Du får brugt nogle af dine gode rester til et velsmagende måltid - og undgår madspild.
Ingredienser
Gryderet
|
En rest kødsauce (ca. 350 g)
|
|
|---|---|
|
1 dåse
Bønner i chilisauce (ca. 400 g)
|
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
2 dl
Vand
|
|
|
3 stilke
Bladselleri i 2 cm stykker (ca. 150 g)
|
|
|
250 g
Cherrytomater, gerne i flere farver
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
320 g
Perlespelt - koges
|
|
|---|---|
|
2 stilke
Bladselleri i tynde skiver og strimlede blade (ca. 100 g)
|
Sådan gør du
Gryderet
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
511 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 3,6 g |
| Kulhydrat: | 17,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.