Rodfrugtreder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Her bliver rodfrugterne serveret på en ny og anderledes måde end ellers. Som tynde spaghettistrimler foldet i reder med ost.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub rodfrugterne og skær toppen og bunden af. Brug en tyndskræller eller en grøntsagsskræller der laver lange tynde spaghettistrimler. Halver strimlerne og blancher i letsaltet vand i ca. 2 min. Vend strimlerne sammen med chili, koriander, salt og halvdelen af osten. Fordel blandingen i reder på bagepapir (ca. 100 g pr. rede). Drys med resten af osten og gratiner midt i ovnen. Server straks.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Prøv med andre rodfrugter, fx gulerod, pastinak, selleri og andre krydderier, som fx spidskommen, karry, paprika, fx røget.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde: