Rodfrugtreder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Her bliver rodfrugterne serveret på en ny og anderledes måde end ellers. Som tynde spaghettistrimler foldet i reder med ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub rodfrugterne og skær toppen og bunden af. Brug en tyndskræller eller en grøntsagsskræller der laver lange tynde spaghettistrimler. Halver strimlerne og blancher i letsaltet vand i ca. 2 min. Vend strimlerne sammen med chili, koriander, salt og halvdelen af osten. Fordel blandingen i reder på bagepapir (ca. 100 g pr. rede). Drys med resten af osten og gratiner midt i ovnen. Server straks.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Prøv med andre rodfrugter, fx gulerod, pastinak, selleri og andre krydderier, som fx spidskommen, karry, paprika, fx røget.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag