Thaisuppe med appelsin, grønt og oksestrimler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

En dejlig, nem og hurtig suppe som serveres med ristede rugbrødscroutoner med orangesmag.

Ingredienser

Antal portioner

Rugbrødscroutoner

  • 6 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 300 g)
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • ½ tsk havsalt

Pynt

  • porre

Sådan gør du

Sådan gør du

Rugbrødscroutoner

Skær rugbrødet i små tern og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i en tør pande i ca. 10 min. Vend croutonerne med olie, appelsinskal og salt og hæld dem ud på et stykke køkkenrulle.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde under omrøring. Tilsæt kød, hvidkål, porre og salt og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring. Skær appelsinfileterne i mindre stykker og kom dem i suppen. Smag til og server den varme suppe med lune rugbrødscroutoner.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: