Thaisuppe med appelsin, grønt og oksestrimler
30 min

Thaisuppe med appelsin, grønt og oksestrimler

En dejlig, nem og hurtig suppe som serveres med ristede rugbrødscroutoner med orangesmag.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Thaisuppe med appelsin, grønt og oksestrimler

En dejlig, nem og hurtig suppe som serveres med ristede rugbrødscroutoner med orangesmag.

Antal portioner

Rugbrødscroutoner

  • 6 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 300 g)
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • ½ tsk havsalt

Pynt

  • porrer

Fremgangsmåde:

Rugbrødscroutoner

Skær rugbrødet i små tern og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i en tør pande i ca. 10 min. Vend croutonerne med olie, appelsinskal og salt og hæld dem ud på et stykke køkkenrulle.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde under omrøring. Tilsæt kød, hvidkål, porre og salt og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring. Skær appelsinfileterne i mindre stykker og kom dem i suppen. Smag til og server den varme suppe med lune rugbrødscroutoner.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %
Print