Æble-havrepandekager med rosmarin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Her er en pandekage med bid i, fyldt med havre og æble og med et hint af rosmarin.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 stk

  • 3 æg
  • 1 dl Cheasy® skyr vanilje skyr med vanilje
  • 1 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • 1 groftrevet æble, fx pink lady (ca. 125 g)
  • 75 g finvalsede havregryn (ca. 1¾ dl)
  • 55 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • ¼ tsk groft salt
  • 25 g smør

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og skyr sammen med fx en elpisker. Tilsæt æble og rosmarin og rør det godt sammen. Vend havregryn, mel, kanel, kardemomme og salt sammen.

Lad ⅓ af smørret blive gyldent i en pande. Fordel 4 små pandekager i panden (ca. 2 spsk pr. pandekage). Steg dem ved jævn varme ca. 3 min. - på hver side. Gentag med resten af smørret og dejen.

Server pandekagerne sammen med skyr vanilje og æble i skiver.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: