Sandwich med røget laks og kikærtecreme
30 min
•
Hvordan bliver man mæt af en sandwich til aftensmad? Gør som her! Suppler de lækre skiver røget laks og grøntsagerne med en hjemmelavet kikærtecreme - den minder meget om hummus.
Ingredienser
Kikærtecreme
|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
4
Grove sandwichboller, fx rugboller (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
50 g
Rensede babyspinatblade
|
|
|
½
Agurk i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
|
200 g
Røget laks i skiver
|
|
|
2 dl
Ærteskud
|
Tilbehør
|
200 g
Peberfrugter i stave
|
|---|
Sådan gør du
Kikærtecreme
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
429 kJ / 103 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,4 g |
| Protein: | 6,1 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 12,4 g |