Krydret kylling med spinat
30 min

Krydret kylling med spinat

Virkelig nem og hurtig risret! Der er ikke så meget mere at sige - end skal det gå stærkt med aftensmaden - så prøv den.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret kylling med spinat

Virkelig nem og hurtig risret! Der er ikke så meget mere at sige - end skal det gå stærkt med aftensmaden - så prøv den.

Antal portioner

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled, fx basmatiris (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en dyb pande. Svits halvdelen af kødet ved kraftig varme i ca. 2 min. Tag kødstykkerne op og lad dem hvile. Smelt resten af smørret og svits resten af kødet. Tag det op. Kom løg og garam masala i panden og svits ca. ½ min. Tilsæt saucen og bring i kog under omrøring. Vend spinat i og bring atter saucen i kog. Vend kyllingekødet i og smag retten til med salt og peber.

Ved serveringen

Anret risene i et stort fladt fad - med kant - og fordel den krydrede kylling herover.

Tip

Friske spinatblade kan erstattes af samme mængde frossen, optøet helbladet spinat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11355 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 26 %
Print