Krydret kylling med spinat - Opskrifter - Arla

Krydret kylling med spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

30 min

Virkelig nem og hurtig risret! Der er ikke så meget mere at sige - end skal det gå stærkt med aftensmaden - så prøv den.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 500 g kyllingefilet i tynde strimler
  • 3 finthakkede zittauerløg
  • 1½ tsk garam masala
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 500 g friske spinatblade
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled, fx basmatiris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en dyb pande. Svits halvdelen af kødet ved kraftig varme i ca. 2 min. Tag kødstykkerne op og lad dem hvile. Smelt resten af smørret og svits resten af kødet. Tag det op. Kom løg og garam masala i panden og svits ca. ½ min. Tilsæt saucen og bring i kog under omrøring. Vend spinat i og bring atter saucen i kog. Vend kyllingekødet i og smag retten til med salt og peber.

Ved serveringen

Anret risene i et stort fladt fad - med kant - og fordel den krydrede kylling herover.

Tip

Friske spinatblade kan erstattes af samme mængde frossen, optøet helbladet spinat.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11355 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: