Kylling med bagt ostedrys

Bedømmelse

(2 vurderinger)

1 timer

Kyllingeret med gratineret salt, hvid ost på toppen - fuld af duft og smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter
  • 1 spsk rapsolie

Brøndkarsedressing

Pynt

  • brøndkarse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Del hver kyllingefilet i 4 bidder. Lad fedtstoffet gylden i en pande. Brun kødet på alle sider, ca. 2 min. i alt.

Kom imens kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt selleri og kog i yderligere ca. 3 min. (ca. 5 min. i alt). Hæld vandet fra grøntsagerne og damp dem tørre. Kom peberfrugt og salt i gryden og vend rundt, så grøntsagerne bliver godt blandet. Læg de brunede kyllingestykker i bunden af et smurt ovnfast fad (ca. 22 x 30 cm) og fordel grøntsagerne over. Mos osten med en gaffel og bland den med basilikum og peber. Drys osteblandingen over grøntsager og kyllingekød og bag retten midt i ovnen, til osten er gylden.

Brøndkarsedressing

Rør imens kvark, vand, brøndkarse, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: