Kylling med bagt ostedrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Kyllingeret med gratineret salt, hvid ost på toppen - fuld af duft og smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingefileter
  • 1 spsk rapsolie

Brøndkarsedressing

Pynt

  • brøndkarse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Del hver kyllingefilet i 4 bidder. Lad fedtstoffet gylden i en pande. Brun kødet på alle sider, ca. 2 min. i alt.

Kom imens kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt selleri og kog i yderligere ca. 3 min. (ca. 5 min. i alt). Hæld vandet fra grøntsagerne og damp dem tørre. Kom peberfrugt og salt i gryden og vend rundt, så grøntsagerne bliver godt blandet. Læg de brunede kyllingestykker i bunden af et smurt ovnfast fad (ca. 22 x 30 cm) og fordel grøntsagerne over. Mos osten med en gaffel og bland den med basilikum og peber. Drys osteblandingen over grøntsager og kyllingekød og bag retten midt i ovnen, til osten er gylden.

Brøndkarsedressing

Rør imens kvark, vand, brøndkarse, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: