Kylling med bagt ostedrys
1 timer

Kylling med bagt ostedrys

Kyllingeret med gratineret salt, hvid ost på toppen - fuld af duft og smag.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling med bagt ostedrys

Kyllingeret med gratineret salt, hvid ost på toppen - fuld af duft og smag.

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter
  • 1 spsk rapsolie

Brøndkarsedressing

Pynt

  • brøndkarse

Fremgangsmåde:

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Del hver kyllingefilet i 4 bidder. Lad fedtstoffet gylden i en pande. Brun kødet på alle sider, ca. 2 min. i alt.

Kom imens kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt selleri og kog i yderligere ca. 3 min. (ca. 5 min. i alt). Hæld vandet fra grøntsagerne og damp dem tørre. Kom peberfrugt og salt i gryden og vend rundt, så grøntsagerne bliver godt blandet. Læg de brunede kyllingestykker i bunden af et smurt ovnfast fad (ca. 22 x 30 cm) og fordel grøntsagerne over. Mos osten med en gaffel og bland den med basilikum og peber. Drys osteblandingen over grøntsager og kyllingekød og bag retten midt i ovnen, til osten er gylden.

Brøndkarsedressing

Rør imens kvark, vand, brøndkarse, salt og peber sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 29 %
Print