Kyllingefilet med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

45 min

Hertil frisk og sød champignonsalat med spinat, ris og melon.

Ingredienser

Antal portioner

Champignonsalat

  • 225 g champignoner i tynde skiver
  • 150 g kogte vilde ris
  • 1¼ liter babyspinatblade
  • ½ honningmeloner i tern
  • 1 finthakket rødløg
  • 2½ spsk mælk

Tilbehør

  • 200 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider. Kom ca. 1 spsk ost på hver kyllingefilet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle. Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver kyllingefilet. Læg kødet i en lille bradepande og steg det midt i ovnen.

Champignonsalat

Læg champignoner, ris, spinat, melon og løg lagvis i et stort, fladt fad.

Rør mælk og det sidste af osten sammen til en dressing og server den til champignonsalaten sammen med kylling og brød.

Tips

For at få 150 g kogte vilde ris skal man koge 1½ dl ris i 6 dl vand tilsat salt. Kog risene i 20-30 min. eller til de er møre.

Stegetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,9 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 21 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: