Kyllingefilet med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

45 min

Hertil frisk og sød champignonsalat med spinat, ris og melon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Champignonsalat

  • 225 g champignoner i tynde skiver
  • 150 g kogte vilde ris
  • 1¼ liter babyspinatblade
  • ½ honningmelon i tern
  • 1 finthakket rødløg
  • 2½ spsk mælk

Tilbehør

  • 200 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider. Kom ca. 1 spsk ost på hver kyllingefilet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle. Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver kyllingefilet. Læg kødet i en lille bradepande og steg det midt i ovnen.

Champignonsalat

Læg champignoner, ris, spinat, melon og løg lagvis i et stort, fladt fad.

Rør mælk og det sidste af osten sammen til en dressing og server den til champignonsalaten sammen med kylling og brød.

Tips

For at få 150 g kogte vilde ris skal man koge 1½ dl ris i 6 dl vand tilsat salt. Kog risene i 20-30 min. eller til de er møre.

Stegetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,9 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag