Kyllingefilet med ostefyld - Opskrifter - Arla

Kyllingefilet med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

45 min

Hertil frisk og sød champignonsalat med spinat, ris og melon.

Ingredienser

Antal portioner

Champignonsalat

  • 225 g champignoner i tynde skiver
  • 150 g kogte vilde ris
  • 1¼ liter babyspinatblade
  • ½ honningmelon i tern
  • 1 finthakket rødløg
  • 2½ spsk mælk

Tilbehør

  • 200 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider. Kom ca. 1 spsk ost på hver kyllingefilet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle. Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver kyllingefilet. Læg kødet i en lille bradepande og steg det midt i ovnen.

Champignonsalat

Læg champignoner, ris, spinat, melon og løg lagvis i et stort, fladt fad.

Rør mælk og det sidste af osten sammen til en dressing og server den til champignonsalaten sammen med kylling og brød.

Tips

For at få 150 g kogte vilde ris skal man koge 1½ dl ris i 6 dl vand tilsat salt. Kog risene i 20-30 min. eller til de er møre.

Stegetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,9 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: