Pande med kylling og rødløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Sød og frisk ret med kylling og vilde ris. God som hverdagsmad og nem at tilberede.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 250 g slikærter
  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Tør panden af. Lad resten af smørret blive gyldent i panden. Steg løg og rosiner i ca. 2 min. Tilsæt fløde, æblejuice, paprika og salt. Lad blandingen koge i ca. 2 min. og smag til. Læg kyllingefileterne ned i saucen, fordel lidt af sukkerærterne på retten og server resten til. Server straks.

Tips

I stedet for kylling kan du servere oksebøffer, fx af filet.

Du kan skifte risene ud med kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: