Pande med kylling og rødløg

Bedømmelse

(22 vurderinger)

30 min

Sød og frisk ret med kylling og vilde ris. God som hverdagsmad og nem at tilberede.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 250 g slikærter
  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Tør panden af. Lad resten af smørret blive gyldent i panden. Steg løg og rosiner i ca. 2 min. Tilsæt fløde, æblejuice, paprika og salt. Lad blandingen koge i ca. 2 min. og smag til. Læg kyllingefileterne ned i saucen, fordel lidt af sukkerærterne på retten og server resten til. Server straks.

Tips

I stedet for kylling kan du servere oksebøffer, fx af filet.

Du kan skifte risene ud med kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: