Pande med kylling og rødløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

30 min

Sød og frisk ret med kylling og vilde ris. God som hverdagsmad og nem at tilberede.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 250 g slikærter
  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Tør panden af. Lad resten af smørret blive gyldent i panden. Steg løg og rosiner i ca. 2 min. Tilsæt fløde, æblejuice, paprika og salt. Lad blandingen koge i ca. 2 min. og smag til. Læg kyllingefileterne ned i saucen, fordel lidt af sukkerærterne på retten og server resten til. Server straks.

Tips

I stedet for kylling kan du servere oksebøffer, fx af filet.

Du kan skifte risene ud med kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: