Ragout med kylling og grøntsager - Opskrifter - Arla

Ragout med kylling og grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

En let og lækker ret med kylling og grøntsager i en cremet sauce, der smyger sig om nudlerne.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 porrer
  • 6 gulerødder
  • 550 g kyllingeinderfileter
  • 1½ spsk rapsolie
  • 2 spsk hvedemel
  • 1½ liter vand
  • 200 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 1 spsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g tørrede ægnudler

Tilbehør

  • 240 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær roden af porrerne og fjern de yderste, grove blade. Skræl gulerødderne. Skær grøntsagerne i tynde strimler og stave. Skær grove sener og hinder af inderfileterne og skær kødet i ca. 2 cm stykker.

Varm fedtstoffet i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Rør melet i. Bag det sammen under omrøring i ca. ½ min. Rør vandet i og derefter osten. Bring blandingen i kog, stadig under omrøring. Tilsæt kyllingekød, basilikum, salt og peber og kog det i ca. 2 min. Kom nudler og grøntsager i og kog videre ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.

Ved serveringen

Kom ragouten i varme skåle - spis med ske og gaffel.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: