Sandwich med kartoffel, løg og roastbeef

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ¾ spsk grov sennep
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kolde kogte kartofler i små tern
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 4 ristede afkølede fuldkornsboller (ca. 320 g)
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 100 g syltet græskar
  • 50 g ristede løg
  • 100 g fintsnittet hjertesalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend hytteost, sennep, citronsaft, salt og peber til en glat creme i en foodproccesor. Vend cremen med kartofler og løg. Smag til.

Smør cremen på bollens bund og top. Fordel de øvrige ingredienser i bollerne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: