Sandwich med kartoffel, løg og roastbeef

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ¾ spsk grov sennep
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kolde kogte kartofler i små tern
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 4 ristede afkølede fuldkornsboller (ca. 320 g)
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 100 g syltet græskar
  • 50 g ristede løg
  • 100 g fintsnittet hjertesalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend hytteost, sennep, citronsaft, salt og peber til en glat creme i en foodproccesor. Vend cremen med kartofler og løg. Smag til.

Smør cremen på bollens bund og top. Fordel de øvrige ingredienser i bollerne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: