Sandwich med kartoffel, løg og roastbeef

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ¾ spsk grov sennep
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kolde kogte kartofler i små tern
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 4 ristede afkølede fuldkornsboller (ca. 320 g)
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 100 g syltet græskar
  • 50 g ristede løg
  • 100 g fintsnittet hjertesalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend hytteost, sennep, citronsaft, salt og peber til en glat creme i en foodproccesor. Vend cremen med kartofler og løg. Smag til.

Smør cremen på bollens bund og top. Fordel de øvrige ingredienser i bollerne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: