Sandwich med kartoffel, løg og roastbeef

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Skøn sandwich med hytteost og kartofler. Lige til at tage med på madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ¾ spsk grov sennep
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kolde kogte kartofler i små tern
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 4 ristede afkølede fuldkornsboller (ca. 320 g)
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 100 g syltet græskar
  • 50 g ristede løg
  • 100 g fintsnittet hjertesalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend hytteost, sennep, citronsaft, salt og peber til en glat creme i en foodproccesor. Vend cremen med kartofler og løg. Smag til.

Smør cremen på bollens bund og top. Fordel de øvrige ingredienser i bollerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag