Barbecuekylling med auberginesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Krydret kyllingefilet og auberginesalat med tomater, granatæble og ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

  • 1 tsk rapsolie
  • 1 tsk barbecuekrydderi
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 kyllingefileter (ca. 250 g)

Auberginesalat

  • 2 auberginer i tern (ca. 1200 g)
  • ½ dl hvid balsamicoeddike
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g cherrytomater i halve
  • 75 g Cheasy® ML 13% (20+) i tern Mellemlagret skæreost 20+
  • 75 g granatæblekerner

Pynt

  • friske mynteblade eller basilikumblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland olie, barbecuekrydderi, salt og peber sammen. Gnid kyllingefileterne godt ind i krydderblandingen. Lad en grillpande blive godt varm. Steg kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme ca. 10 min. - vend af og til. Tag dem op og hold dem varme.

Auberginesalat

Bland imens auberginer, eddike, hvidløg, olie, salt og peber sammen. Lad en pande blive godt varm. Svits auberginerne ved kraftig varme ca. 3 min under omrøring - til de er møre. Tilsæt tomater og steg i ca. 2 min. Lad aubergineblandingen køle lidt af. Tilsæt ost og granatæblekerner.

Fordel kyllingefileter og auberginesalat på 2 tallerkener. Pynt med mynteblade og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,5 g
  • Protein: 41 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 26 %

Print

Andre gode forslag