Karrysauce til kylling og basmatiris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

45 min

Karrysauce, kylling og ris - en herlig smagskombination som vist aldrig går af mode.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingefileter
  • 25 g smør eller andet fedtstof
  • 2½ tsk ostindisk karry
  • ½ tsk groft salt

Karrysauce

  • 1 liter kogende vand
  • 600 g frosne sukkerærter

Tilbehør

  • 320 g basmatiris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Brun kyllingefileterne ½ min. på hver side. Steg dem færdige ved svag varme i 12 min. - vend kødet af og til. Drys med salt. Tag kyllingefileterne op og lad dem hvile tildækket i 10 min.

Karrysauce

Tør panden af og smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og karry i ½ min. Tilsæt Hvid MælkeSauce, chili og salt. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i 1 min. Smag til.

Hæld det kogende vand over ærterne og lad dem stå i 1 min. Hæld vandet fra og spis sukkerærterne til kylling, karrysauce og ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: