Karrysauce til kylling og basmatiris

Bedømmelse

(18 vurderinger)

45 min

Karrysauce, kylling og ris - en herlig smagskombination som vist aldrig går af mode.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter
  • 25 g smør eller andet fedtstof
  • 2½ tsk ostindisk karry
  • ½ tsk groft salt

Karrysauce

  • 1 liter kogende vand
  • 600 g frosne sukkerærter

Tilbehør

  • 320 g basmatiris (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Brun kyllingefileterne ½ min. på hver side. Steg dem færdige ved svag varme i 12 min. - vend kødet af og til. Drys med salt. Tag kyllingefileterne op og lad dem hvile tildækket i 10 min.

Karrysauce

Tør panden af og smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og karry i ½ min. Tilsæt Hvid MælkeSauce, chili og salt. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i 1 min. Smag til.

Hæld det kogende vand over ærterne og lad dem stå i 1 min. Hæld vandet fra og spis sukkerærterne til kylling, karrysauce og ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 22 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: