Ostebagte kartofler og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Sprød gratinering med tilbehør af cremet tomatsalsa og grøn salat

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 3 dl tomatsalsa

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kartoffelbådene med olie og fordel dem på en plade med bagepapir. Drys med halvdelen af saltet og bag kartoflerne midt i ovnen. Tag, efter ca. 40 min., kartoflerne ud og kom dem i et ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm). Læg kyllingekødet, i ét lag, på kartoflerne og drys med timian, peber, resten af saltet og med ost. Bag retten færdig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: