Ostebagte kartofler og kylling

Bedømmelse

(25 vurderinger)

60+ min

Sprød gratinering med tilbehør af cremet tomatsalsa og grøn salat

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 3 dl tomatsalsa

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kartoffelbådene med olie og fordel dem på en plade med bagepapir. Drys med halvdelen af saltet og bag kartoflerne midt i ovnen. Tag, efter ca. 40 min., kartoflerne ud og kom dem i et ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm). Læg kyllingekødet, i ét lag, på kartoflerne og drys med timian, peber, resten af saltet og med ost. Bag retten færdig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Kilde: