Ostebagte kartofler og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

60+ min

Sprød gratinering med tilbehør af cremet tomatsalsa og grøn salat

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 3 dl tomatsalsa

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend kartoffelbådene med olie og fordel dem på en plade med bagepapir. Drys med halvdelen af saltet og bag kartoflerne midt i ovnen. Tag, efter ca. 40 min., kartoflerne ud og kom dem i et ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm). Læg kyllingekødet, i ét lag, på kartoflerne og drys med timian, peber, resten af saltet og med ost. Bag retten færdig midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: