Ostekylling med friske krydderurter

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Kylling gratineret med blåskimmelost og serveret på en bund af grøntsager.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern kernerne i peberfrugterne og skær i strimler. Hak forårsløgene med en kniv og skær fenniklen i skiver. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad. Bland fløde, fond, finthakket hvidløg og grofthakkede urter. Hæld blandingen over grøntsagerne. Læg kyllingen ovenpå. Pensl med smør og drys med salt og peber. Steg midt i ovnen. Tag fadet ud af ovnen og fordel ost over kyllingestykkerne. Gratiner i ca. 5 min. Drys gerne med friske krydderurter.

Post Ingredients Comment

Stegetid: Ca. 20 min. ved 225°. Gratinering: Ca. 5 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 66 %

Kilde: