Ostekylling med friske krydderurter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kylling gratineret med blåskimmelost og serveret på en bund af grøntsager.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern kernerne i peberfrugterne og skær i strimler. Hak forårsløgene med en kniv og skær fenniklen i skiver. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad. Bland fløde, fond, finthakket hvidløg og grofthakkede urter. Hæld blandingen over grøntsagerne. Læg kyllingen ovenpå. Pensl med smør og drys med salt og peber. Steg midt i ovnen. Tag fadet ud af ovnen og fordel ost over kyllingestykkerne. Gratiner i ca. 5 min. Drys gerne med friske krydderurter.

Stegetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: