Ostekylling med friske krydderurter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kylling gratineret med blåskimmelost og serveret på en bund af grøntsager.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern kernerne i peberfrugterne og skær i strimler. Hak forårsløgene med en kniv og skær fenniklen i skiver. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad. Bland fløde, fond, finthakket hvidløg og grofthakkede urter. Hæld blandingen over grøntsagerne. Læg kyllingen ovenpå. Pensl med smør og drys med salt og peber. Steg midt i ovnen. Tag fadet ud af ovnen og fordel ost over kyllingestykkerne. Gratiner i ca. 5 min. Drys gerne med friske krydderurter.

Stegetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: