Ostekylling med friske krydderurter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kylling gratineret med blåskimmelost og serveret på en bund af grøntsager.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern kernerne i peberfrugterne og skær i strimler. Hak forårsløgene med en kniv og skær fenniklen i skiver. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad. Bland fløde, fond, finthakket hvidløg og grofthakkede urter. Hæld blandingen over grøntsagerne. Læg kyllingen ovenpå. Pensl med smør og drys med salt og peber. Steg midt i ovnen. Tag fadet ud af ovnen og fordel ost over kyllingestykkerne. Gratiner i ca. 5 min. Drys gerne med friske krydderurter.

Post Ingredients Comment

Stegetid: Ca. 20 min. ved 225°. Gratinering: Ca. 5 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 66 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: