Gratinerede champignoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Champignon, friskpresset citronsaft og ost udgør grundstenene i denne lækre opskrift på gratinerede champignoner. Glæd dig til at nyde denne ret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g champignoner
  • 25 g smør
  • 2½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens champignonerne og skyl dem. Dup champignonerne tørre og del dem i halve. Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonerne tilsæt citronsaft og drys med salt.

Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt. Tilsæt 1 spsk ost, cremefraiche, persille og dild. Fordel champignonerne i 4 små, ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og hæld æggeblandingen over. Drys med resten af osten og bag champignonerne midt i ovnen - til de er gyldne.

Bagetid

Ca. 14 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: