Hvidløgsdip med sprød grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Server som velkomst, et let mellemmåltid eller snacks - varier gerne med sprøde brødsticks.

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g friske grønne asparges
  • 200 g gulerødder i stave
  • 85 g grove sprøde brødpinde, fx rugsinni

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeost sammen med mælk, basilikum, salt og peber. Rør hvidløgsdippen "glat" og stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fjern det nederste, seje stykke af de grønne asparges ved at knække det af. Skær derefter aspargesene i ca. 7 cm lange stykker. Læg aspargesstykkerne i en flad skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i ca. 1 min., hæld vandet fra og brus aspargesene over med iskoldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Spis asparges, gulerødder og brødpinde sammen med hvidløgsdippen.

Tip

I stedet for flødeost med hvidløg kan man også bruge en flødeost med pikante urter.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: