Hvidløgsdip med sprød grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Server som velkomst, et let mellemmåltid eller snacks - varier gerne med sprøde brødsticks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g friske grønne asparges
  • 200 g gulerødder i stave
  • 85 g grove sprøde brødpinde, fx rugsinni

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeost sammen med mælk, basilikum, salt og peber. Rør hvidløgsdippen "glat" og stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fjern det nederste, seje stykke af de grønne asparges ved at knække det af. Skær derefter aspargesene i ca. 7 cm lange stykker. Læg aspargesstykkerne i en flad skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i ca. 1 min., hæld vandet fra og brus aspargesene over med iskoldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Spis asparges, gulerødder og brødpinde sammen med hvidløgsdippen.

Tip

I stedet for flødeost med hvidløg kan man også bruge en flødeost med pikante urter.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag