Ostecreme og urteolie til frugt og grønt
15 min

Ostecreme og urteolie til frugt og grønt

Vidunderlig ret med sødme fra frugt og sprødhed fra grønt og nødder. Serveret med lækker ostecreme og smagfuld urteolie.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostecreme og urteolie til frugt og grønt

Vidunderlig ret med sødme fra frugt og sprødhed fra grønt og nødder. Serveret med lækker ostecreme og smagfuld urteolie.

Antal portioner

Ostecreme

Urteolie

  • 1 dl hakkede friske basilikumblade
  • 1 dl rapsolie
  • ½ spsk hakket rød chilipeber
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt

Hertil

  • 400 g friske frugter, fx melon og jordbær
  • 400 g blandede grøntsager, fx agurk, blomkål og gulerødder
  • 75 g blandede, nødder og frø, fx solsikkekerner og valnødder

Fremgangsmåde:

Ostecreme

Mos osten i en skål og rør den sammen med fraiche og olie. Smag til.

Urteolie

Bland basilikum og rapsolie med de øvrige ingredienser. Smag til.

Server med frisk frugt og grønt samt nødder og frø efter eget ønsket.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 80 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Protein: 9 %
  • Fiber: 16 g
Print