Abrikos- og yoghurtis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til en lækker dessert? Så prøv denne friske og festlige abrikos- og yoghurtis.

Ingredienser

Ca. 2 liter

Antal portioner

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Tilbehør

  • 1 flaske sød mousserende hvidvin

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland abrikoser med lage i en food processor/blender ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Bland sukker og majsstivelse i en gryde. Tilsæt honning og abrikospuré. Varm abrikosblandingen ved kraftig varme og under omrøring til den jævner. Afkøl blandingen og vend den i yoghurten. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør i den 3-4 gange under indfrysningen. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Pisk isen blød med en håndmixer og anret isen i høje portionsglas. Pynt med citronmelisse. Server resten af isen i en skål ved siden af. Hæld vinen over isen i portionsglassene (gerne inde ved bordet) og server resten af vinen til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 15 %
  • Alkohol: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: