Abrikos- og yoghurtis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til en lækker dessert? Så prøv denne friske og festlige abrikos- og yoghurtis.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 2 liter

Antal portioner

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Tilbehør

  • 1 flaske sød mousserende hvidvin

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland abrikoser med lage i en food processor/blender ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Bland sukker og majsstivelse i en gryde. Tilsæt honning og abrikospuré. Varm abrikosblandingen ved kraftig varme og under omrøring til den jævner. Afkøl blandingen og vend den i yoghurten. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør i den 3-4 gange under indfrysningen. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Pisk isen blød med en håndmixer og anret isen i høje portionsglas. Pynt med citronmelisse. Server resten af isen i en skål ved siden af. Hæld vinen over isen i portionsglassene (gerne inde ved bordet) og server resten af vinen til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 15 %
  • Alkohol: 16 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag