Blue cheese dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

En lækker dip med blåskimmelost. Blue cheese dip passer rigtig godt til fx gulerødder, radiser, chips o.l.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

ca. 2½ dl

Antal portioner

Blue cheese dip

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blue cheese dip

  1. Mos osten og pisk den med ymer og salt - dippen bliver ikke helt glat, der er små ostebidder i.
  2. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
  3. Smag til.
  4. Blue cheese dippen har en fin afrundet smag af blåskimmelost - god for nybegyndere.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3002 kJ / 715 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 15,3 %
  • Kulhydrat: 2,7 %
  • Fedt: 82 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag