Chokoladeis med lakrids og mango - Opskrifter - Arla

Chokoladeis med lakrids og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

Lakrids og chokolade er efterhånden en velkendt smagskombination. Det smager forrygende og giver knas til isen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter chokoladeis
  • 1 spsk groft knust engelsk lakrids
  • 2 mangofrugter i tern eller tynde skiver (ca. 400 g)

Pynt

  • chokoladespåner
  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad chokoladeisen stå på køkkenbordet i ca. 15 min. Drys knust lakrids på isen, i et jævnt lag, og kugl den op.

Server iskuglerne sammen med mangofrugt og med pynt af chokoladespåner og citronmelisse.

Tip

Lav chokoladespåner ved at skrabe den glatte bagside af en hel plade chokolade med en kniv. Brug en stor skarp kniv med glat skær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: