Chokoladeis med lakrids og mango

Lakrids og chokolade er efterhånden en velkendt smagskombination. Det smager forrygende og giver knas til isen.
Fryseegnet
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladeis med lakrids og mango

Lakrids og chokolade er efterhånden en velkendt smagskombination. Det smager forrygende og giver knas til isen.

Antal portioner
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Chokolade (ca. 445 g)
  • 1 spsk groft knust engelsk lakrids
  • 2 mangofrugt i tern eller tynde skiver (ca. 400 g)

Pynt

  • chokoladespåner
  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Lad chokoladeisen stå på køkkenbordet i ca. 15 min. Drys knust lakrids på isen, i et jævnt lag, og kugl den op.

Server iskuglerne sammen med mangofrugt og med pynt af chokoladespåner og citronmelisse.

Tip

Lav chokoladespåner ved at skrabe den glatte bagside af en hel plade chokolade med en kniv. Brug en stor skarp kniv med glat skær.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 47 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Protein: 6 %
  • Fiber: 7,8 g
Print