Chokoladeis med lakrids og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

Lakrids og chokolade er efterhånden en velkendt smagskombination. Det smager forrygende og giver knas til isen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Chokolade (ca. 445 g)
  • 1 spsk groft knust engelsk lakrids
  • 2 mangofrugter i tern eller tynde skiver (ca. 400 g)

Pynt

  • chokoladespåner
  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad chokoladeisen stå på køkkenbordet i ca. 15 min. Drys knust lakrids på isen, i et jævnt lag, og kugl den op.

Server iskuglerne sammen med mangofrugt og med pynt af chokoladespåner og citronmelisse.

Tip

Lav chokoladespåner ved at skrabe den glatte bagside af en hel plade chokolade med en kniv. Brug en stor skarp kniv med glat skær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: