Chokoladeis med lakrids og mango

Bedømmelse

(7 vurderinger)

Lakrids og chokolade er efterhånden en velkendt smagskombination. Det smager forrygende og giver knas til isen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Chokolade (ca. 445 g)
  • 1 spsk groft knust engelsk lakrids
  • 2 mangofrugter i tern eller tynde skiver (ca. 400 g)

Pynt

  • chokoladespåner
  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad chokoladeisen stå på køkkenbordet i ca. 15 min. Drys knust lakrids på isen, i et jævnt lag, og kugl den op.

Server iskuglerne sammen med mangofrugt og med pynt af chokoladespåner og citronmelisse.

Tip

Lav chokoladespåner ved at skrabe den glatte bagside af en hel plade chokolade med en kniv. Brug en stor skarp kniv med glat skær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 47 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: