Dip til sprøde grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Dyp dine grøntsagsstænger i en dejlig cremet dip og livet bliver lidt sjovere! Du kan også komme friske urter i dippen, fx basilikum eller persille.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske grønne asparges
  • 150 g gulerødder i stave
  • 150 g bladselleri i stave
  • 150 g cherrytomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom osten i en skål sammen med olivenolie, yoghurt, sukker og peber. Blend med en stavblender til dippen er "glat". Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fjern det nederste, seje stykke af de grønne asparges ved at knække det af. Skær derefter aspargesene i ca. 7 cm lange stykker. Læg aspargesstykkerne i en flad skål og overhæld dem med kogende vand. Lad aspargesene stå i ca. 1 min. Hæld vandet fra og brus straks aspargesene med iskoldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Spis asparges og de andre grøntsager sammen med dippen.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: