Dip til sprøde grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Dyp dine grøntsagsstænger i en dejlig cremet dip og livet bliver lidt sjovere! Du kan også komme friske urter i dippen, fx basilikum eller persille.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske grønne asparges
  • 150 g gulerødder i stave
  • 150 g bladselleri i stave
  • 150 g cherrytomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom osten i en skål sammen med olivenolie, yoghurt, sukker og peber. Blend med en stavblender til dippen er "glat". Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fjern det nederste, seje stykke af de grønne asparges ved at knække det af. Skær derefter aspargesene i ca. 7 cm lange stykker. Læg aspargesstykkerne i en flad skål og overhæld dem med kogende vand. Lad aspargesene stå i ca. 1 min. Hæld vandet fra og brus straks aspargesene med iskoldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Spis asparges og de andre grøntsager sammen med dippen.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: