Dip til sprøde grøntsager
45 min

Dip til sprøde grøntsager

Dyp dine grøntsagsstænger i en dejlig cremet dip og livet bliver lidt sjovere! Du kan også komme friske urter i dippen, fx basilikum eller persille.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Dip til sprøde grøntsager

Dyp dine grøntsagsstænger i en dejlig cremet dip og livet bliver lidt sjovere! Du kan også komme friske urter i dippen, fx basilikum eller persille.

Antal portioner
  • 200 g friske grønne asparges
  • 150 g gulerødder i stave
  • 150 g bladselleri i stave
  • 150 g cherrytomater

Fremgangsmåde:

Kom osten i en skål sammen med olivenolie, yoghurt, sukker og peber. Blend med en stavblender til dippen er "glat". Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fjern det nederste, seje stykke af de grønne asparges ved at knække det af. Skær derefter aspargesene i ca. 7 cm lange stykker. Læg aspargesstykkerne i en flad skål og overhæld dem med kogende vand. Lad aspargesene stå i ca. 1 min. Hæld vandet fra og brus straks aspargesene med iskoldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Spis asparges og de andre grøntsager sammen med dippen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 60 %
Print