Dip til sprøde grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Dyp dine grøntsagsstænger i en dejlig cremet dip og livet bliver lidt sjovere! Du kan også komme friske urter i dippen, fx basilikum eller persille.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske grønne asparges
  • 150 g gulerødder i stave
  • 150 g bladselleri i stave
  • 150 g cherrytomater

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom osten i en skål sammen med olivenolie, yoghurt, sukker og peber. Blend med en stavblender til dippen er "glat". Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fjern det nederste, seje stykke af de grønne asparges ved at knække det af. Skær derefter aspargesene i ca. 7 cm lange stykker. Læg aspargesstykkerne i en flad skål og overhæld dem med kogende vand. Lad aspargesene stå i ca. 1 min. Hæld vandet fra og brus straks aspargesene med iskoldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Spis asparges og de andre grøntsager sammen med dippen.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag