Ispinde med citrus og saltlakrids

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Citrus-is med knuste lakridsstykker bliver til superfine ispinde. Enkelt og godt til dessert eller fest.

Ingredienser

8 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 10 tyrkisk peber (bolsjer)
  • 8 stænger salt lakrids, fx super flyers

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus bolsjerne i en morter eller i en hurtighakker.

Pisk fløden til flødeskum. Bland fraiche, æggeblommer, flormelis, citrussaft og sirup. Vend flødeskum, citrusblanding og bolsjer sammen. Fordel isblandingen i 8 ispindeforme eller i 8 små plasticbægre. Stil dem tildækkede i fryseren i ca. 45 min. Når isen er let frossen, kommer du en lakridsstang i hver - som pinden. Lad isen fryse færdig i mindst 3 timer.

Tip

Hvis du kommer lakridsstangen i fra starten af, kan du sætte den fast med et stykke tape, fra den ene side til den anden henover lakridspinden.

Tip

I stedet for tyrkisk peber kan du bruge 3 spsk knust rålakrids.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: