Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Temaer
Artikler
Ugens madplaner på mail
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Leksikon
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Græsk
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Opskrifter
Karolines Leksikon
Oksebryst
Bruges typisk til hakket kød og til produktion af oksebacon. Brystet indeholder meget fedt og bindevæv og kræver derfor lang tilberedning for at opnå den optimale mørhed.
Oksebryst
Anvendelse
Kilder
Anvendelse
Brug evt. bryst og slag til gryderetter. Beregn ca. 200 g brystkød pr. pers.
Kilder
Karolines Køkken
Oksebryst
Anvendelse
Kilder
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise