Aktuelt
Opskrifter & mad
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Om Arla Inspirationskøkken
Hvem er vi?
Udvikling og test af opskrifter
Madaktiviteter
Arla Madløjer
Arla Food Movers
Årets Madsjæl
Food Festival
Madspildsskoler
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Arlas Leksikon
Oksebryst
Bruges typisk til hakket kød og til produktion af oksebacon. Brystet indeholder meget fedt og bindevæv og kræver derfor lang tilberedning for at opnå den optimale mørhed.
Oksebryst
Anvendelse
Kilder
Anvendelse
Brug evt. bryst og slag til gryderetter. Beregn ca. 200 g brystkød pr. pers.
Kilder
Karolines Køkken
Oksebryst
Anvendelse
Kilder
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise