
Opskrifter vegetarmad
Vi har her samlet alle vores opskrifter på vegetarmad - Lad dig inspirere og servér spændende mad med Karolines Køkken.
Kategori forslag
Måltid
Egenskab
Bagning, brød og desserter
Opskriftstype
Sæson/højtid
Mejeri
Inspiration fra
Spisekammeret
Grøntsager, frugt og grønt
Kød, fugl, fisk og vegetarisk
Krydderrier
Brands
Koncepter
Måneder
Filtrering:
Store bededag og varme hveder hører sammen. I Danmark er der tradition for at spise varme hveder aftenen før store bededag.

Asparges er nogle af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne i april måned.

Grønne asparges er en af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne og i haverne i april måned. Asparges er en staude, som t

Relaterede opskrifter
Få en fiks og færdig madplan – eller ret den til som du vil. Med Click&Cook får du alle ingredienser leveret direkte til døren🚚💨

Vores 'Tøm-køleskabet'-opskrifter hjælper dig med at sammensætte rester fra skuffer og skabe om til lækre og velsmagende nye retter.

Vi fandt desværre ingen opskrifter med den præcise kombination,
men måske kan opskrifter, der matcher et eller flere af kategorierne, inspirere dig.
Sortering:
Popularitet
- Popularitet
- Bedømmelser
- Nyeste
-
Savojkålstærte med ost og ristede pinjekerner
60+ min
-
Bedecarpaccio med gedeostcreme
30 min
-
Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner
30 min
-
Rugbrød med stuvede kantareller
30 min
-
Blomkålscouscous
30 min
-
Salat med grønkål, æbler og tyttebær
30 min
-
Løgtærte
60+ min
-
Rødbedecarpaccio med luftig fløde
60+ min
-
-
Svampetoast med grønkål og æbler
30 min
-
Bagte æbler med pistacienødder
45 min
-
Artiskokker med mild ostecreme
45 min
-
Blomkålsmos
30 min
-
Pasta med ost og tomatsalat
30 min
-
One pot med kål og perler
30 min
-
Pasta med basilikumsauce
45 min
Opskrifter med én eller flere matchende kategorier (317)