Pastaret med hytteost og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

60+ min

Hytteost er et godt supplement til kød i mange retter og så er det magert og med højt proteinindhold.

Ingredienser

Antal portioner

Spinatfyld

  • 300 g frossen helbladet spinat
  • 250 Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 225 g grofthakkede markchampignoner
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Salat

  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 1½ liter egeløvsalat revet i grove stykker
  • 5 forårsløg i tynde skiver
  • ¾ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Spinatfyld

Hak den letfrosne spinat groft og vend den sammen med hytteost, champignoner, citronskal, salt og peber.

Kom de hakkede tomater i bunden af en lille bradepande (ca. 5 x 22 x 30 cm) og dernæst pastarør og spinatfyld. Hæld tomatsaucen over - sørg for at pastaen er helt dækket. Bag pastaretten midt i ovnen. Drys osten på efter halvdelen af bagetiden og bag pastaretten færdig. Lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Salat

Bland de 2 slags salat sammen med forårsløg og drys med salt og peber lige inden serveringen.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 21 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: