Pastaret med hytteost og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Hytteost er et godt supplement til kød i mange retter og så er det magert og med højt proteinindhold.

Ingredienser

Antal portioner

Spinatfyld

  • 300 g frossen helbladet spinat
  • 250 Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 225 g grofthakkede markchampignoner
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Salat

  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 1½ liter egeløvsalat revet i grove stykker
  • 5 forårsløg i tynde skiver
  • ¾ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Spinatfyld

Hak den letfrosne spinat groft og vend den sammen med hytteost, champignoner, citronskal, salt og peber.

Kom de hakkede tomater i bunden af en lille bradepande (ca. 5 x 22 x 30 cm) og dernæst pastarør og spinatfyld. Hæld tomatsaucen over - sørg for at pastaen er helt dækket. Bag pastaretten midt i ovnen. Drys osten på efter halvdelen af bagetiden og bag pastaretten færdig. Lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Salat

Bland de 2 slags salat sammen med forårsløg og drys med salt og peber lige inden serveringen.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: