Vinterpasta
45 min

Vinterpasta

Med denne velsmagende opskrift på vinterpasta sikrer du en varmende og mættende fornemmelse. Rosenkål, bladselleri og ærter kombineret med frisk tagliatelle giver en lækker vinterinspireret smag.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vinterpasta

Med denne velsmagende opskrift på vinterpasta sikrer du en varmende og mættende fornemmelse. Rosenkål, bladselleri og ærter kombineret med frisk tagliatelle giver en lækker vinterinspireret smag.

Antal portioner

Grøntsager

Pasta

  • 500 g frisk pasta, fx tagliatelle
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Grøntsager

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rosenkål og bladselleri i ca. 1 min. Drys mel over grøntsagerne og rør i dem til melet bliver godt fordelt. Hæld fløde og grøntsagsbouillon i grøntsagerne under omrøring og bring retten i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt ærter og salt, varm retten igennem og smag til.

Pasta

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. Rør af og til. Pastaen skal være mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Ved serveringen

Hæld den afdryppede pasta i en stor, varm skål og fordel grøntsagerne herpå. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 31 %
Print