Vinterpasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Med denne velsmagende opskrift på vinterpasta sikrer du en varmende og mættende fornemmelse. Rosenkål, bladselleri og ærter kombineret med frisk tagliatelle giver en lækker vinter inspireret smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grøntsager

Pasta

  • 500 g frisk pasta, fx tagliatelle
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøntsager

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rosenkål og bladselleri i ca. 1 min. Drys mel over grøntsagerne og rør i dem til melet bliver godt fordelt. Hæld fløde og grøntsagsbouillon i grøntsagerne under omrøring og bring retten i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt ærter og salt, varm retten igennem og smag til.

Pasta

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. Rør af og til. Pastaen skal være mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Ved serveringen

Hæld den afdryppede pasta i en stor, varm skål og fordel grøntsagerne herpå. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag