Fisk i pande med tyttebær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Hav møder skov i en god og overraskende smagskombination.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 2 porrer i skiver
  • 400 g rensede markchampignoner
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl rasp
  • ¾ tsk groft salt
  • 8 fisk uden skind, fx kuller
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Svits porrer og champignon i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber. Tag grøntsagerne af panden og hold dem varme.

Bland rasp og salt sammen og vend fiskestykkerne heri. Lad smørret blive gyldent i panden og steg fiskestykkerne i ca. 2 min. på hver side. Tag fiskene op og hold dem varme. Tør panden af.

Kom svampeblandingen tilbage i panden. Tilsæt fløde og tyttebær og lad retten koge ved jævn varme i ca. 3 min.

Ved serveringen

Anret grøntsager og fisk i varme dybe tallerkener. Server straks sammen med kartofler.

Tip

I stedet for tyttebær kan du bruge ribs eller tørrede tranebær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: