Fisk i pande med tyttebær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Hav møder skov i en god og overraskende smagskombination.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 2 porrer i skiver
  • 400 g rensede markchampignoner
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl rasp
  • ¾ tsk groft salt
  • 8 fisk uden skind, fx kuller
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Svits porrer og champignon i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber. Tag grøntsagerne af panden og hold dem varme.

Bland rasp og salt sammen og vend fiskestykkerne heri. Lad smørret blive gyldent i panden og steg fiskestykkerne i ca. 2 min. på hver side. Tag fiskene op og hold dem varme. Tør panden af.

Kom svampeblandingen tilbage i panden. Tilsæt fløde og tyttebær og lad retten koge ved jævn varme i ca. 3 min.

Ved serveringen

Anret grøntsager og fisk i varme dybe tallerkener. Server straks sammen med kartofler.

Tip

I stedet for tyttebær kan du bruge ribs eller tørrede tranebær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: