Fisk indian style er en lækker krydret fiskeret, som er super nem at lave. Fisken ligger i en dejlig spicy, men ikke stærk, sauce af bl.a. garam masala, hvidløg, ingefær, chili og tomat. Den får yderligere en god syre/sødmebalance fra æbler. Så har familien lyst til at spise fisk på en lidt anderledes måde, er fisk indian style et rigtig godt bud. Fisk indian style smager dejligt sammen med enten ris eller naanbrød.
I stedet for ris, ka du servere indiske naanbrød til fisk indian style, evt. hjemmebagte.
10630 kJ / 2541 kcal
383 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 27,4 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 45,2 % | 10,2 g |
Fedt: | 27,4 % | 2,8 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.