Fiskedrøm fra Campania

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Hurtigt lavet fiskepande med mozzarella, friske tomater og basilikum. Serveres med ris.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ spsk olivenolie
  • 400 g renset torskefilet eller rødspættefileter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 frisk mozzarella
  • 15 friske basilikumblade
  • 10 små, faste kryddertomater eller cherrytomater
  • evt. 1 lille presset fed hvidløg

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl et ovnfast fad med en god olivenolie og læg torskefileterne deri. Drys fileterne med lidt af saltet og med peber. Skær mozzarellaen i tynde skiver og læg dem henover fisken. Skyl basilikumbladene og læg dem ovenpå mozzarellaen i et tyndt lag. Halver kryddertomaterne og læg dem i et fint lag henover basilikummen. Drys med resten af saltet. Pres evt. lidt hvidløg udover retten - det smager fantastisk, men kan udelades, hvis man ønsker en lidt mere diskret smag. Server med ris.

Bagetid

15-20 min. ved 200°.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: