Fiskedrøm fra Campania

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Hurtigt lavet fiskepande med mozzarella, friske tomater og basilikum. Serveres med ris.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ spsk olivenolie
  • 400 g renset torskefilet eller rødspættefileter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 frisk mozzarella
  • 15 friske basilikumblade
  • 10 små, faste kryddertomater eller cherrytomater
  • evt. 1 lille presset fed hvidløg

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl et ovnfast fad med en god olivenolie og læg torskefileterne deri. Drys fileterne med lidt af saltet og med peber. Skær mozzarellaen i tynde skiver og læg dem henover fisken. Skyl basilikumbladene og læg dem ovenpå mozzarellaen i et tyndt lag. Halver kryddertomaterne og læg dem i et fint lag henover basilikummen. Drys med resten af saltet. Pres evt. lidt hvidløg udover retten - det smager fantastisk, men kan udelades, hvis man ønsker en lidt mere diskret smag. Server med ris.

Bagetid

15-20 min. ved 200°.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: