Fiskedrøm fra Campania

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Hurtigt lavet fiskepande med mozzarella, friske tomater og basilikum. Serveres med ris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ spsk olivenolie
  • 400 g renset torskefilet eller rødspættefileter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 frisk mozzarella
  • 15 friske basilikumblade
  • 10 små, faste kryddertomater eller cherrytomater
  • evt. 1 lille presset fed hvidløg

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl et ovnfast fad med en god olivenolie og læg torskefileterne deri. Drys fileterne med lidt af saltet og med peber. Skær mozzarellaen i tynde skiver og læg dem henover fisken. Skyl basilikumbladene og læg dem ovenpå mozzarellaen i et tyndt lag. Halver kryddertomaterne og læg dem i et fint lag henover basilikummen. Drys med resten af saltet. Pres evt. lidt hvidløg udover retten - det smager fantastisk, men kan udelades, hvis man ønsker en lidt mere diskret smag. Server med ris.

Bagetid

15-20 min. ved 200°.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag