Krydrede femkornsflager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Den søde sharonfrugt får chokoladesmagen frem af kakaonibsene - en skøn blanding til morgenmaden.

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Krydrede femkornsflager

  • 10 g smør
  • 50 g femkornsflager (ca. 1 dl)
  • 1 spsk kakaonibs
  • ¼ tsk stødt kanel
  • 4 dl Arla A38® Ymer Ymer
  • 1 sharonfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
  • 25 g ristede, grofthakkede smuttede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydrede femkornsflager

Lad smørret blive gyldent og rist flagerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i ca. 4 min., stadig under omrøring. Tilsæt kakaonibs og steg i ca. 1 min. Vend kanel i flagerne og lad dem køle helt af på en tallerken.

Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel sharonfrugt, mandler og de krydrede flager herpå. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: