Krydrede femkornsflager
30 min

Krydrede femkornsflager

Den søde sharonfrugt får chokoladesmagen frem af kakaonibsene - en skøn blanding til morgenmaden.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydrede femkornsflager

Den søde sharonfrugt får chokoladesmagen frem af kakaonibsene - en skøn blanding til morgenmaden.

Morgenmad til 2

Antal portioner

Krydrede femkornsflager

  • 10 g smør
  • 50 g femkornsflager (ca. 1 dl)
  • 1 spsk kakaonibs
  • ¼ tsk stødt kanel
  • 4 dl Arla A38® Ymer
  • 1 sharonfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
  • 25 g ristede, grofthakkede smuttede mandler

Fremgangsmåde:

Krydrede femkornsflager

Lad smørret blive gyldent og rist flagerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i ca. 4 min., stadig under omrøring. Tilsæt kakaonibs og steg i ca. 1 min. Vend kanel i flagerne og lad dem køle helt af på en tallerken.

Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel sharonfrugt, mandler og de krydrede flager herpå. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %
Print