Krydrede femkornsflager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Den søde sharonfrugt får chokoladesmagen frem af kakaonibsene - en skøn blanding til morgenmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Krydrede femkornsflager

  • 10 g smør
  • 50 g femkornsflager (ca. 1 dl)
  • 1 spsk kakaonibs
  • ¼ tsk stødt kanel
  • 4 dl Arla A38® Ymer Ymer
  • 1 sharonfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
  • 25 g ristede, grofthakkede smuttede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydrede femkornsflager

Lad smørret blive gyldent og rist flagerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i ca. 4 min., stadig under omrøring. Tilsæt kakaonibs og steg i ca. 1 min. Vend kanel i flagerne og lad dem køle helt af på en tallerken.

Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel sharonfrugt, mandler og de krydrede flager herpå. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag