Krydrede femkornsflager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Den søde sharonfrugt får chokoladesmagen frem af kakaonibsene - en skøn blanding til morgenmaden.

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Krydrede femkornsflager

  • 10 g smør
  • 50 g femkornsflager (ca. 1 dl)
  • 1 spsk kakaonibs
  • ¼ tsk stødt kanel
  • 4 dl Arla A38® Ymer Ymer
  • 1 sharonfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
  • 25 g ristede, grofthakkede smuttede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydrede femkornsflager

Lad smørret blive gyldent og rist flagerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i ca. 4 min., stadig under omrøring. Tilsæt kakaonibs og steg i ca. 1 min. Vend kanel i flagerne og lad dem køle helt af på en tallerken.

Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel sharonfrugt, mandler og de krydrede flager herpå. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: