11468 kJ / 2741 kcal
693 kJ / 166 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 19,8 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 18,9 g |
Fedt: | 33,6 % | 6,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Oksebøffer af oksefilet (ca. 300 g)
|
2 |
---|
Tørret spaghetti
|
400 g |
---|---|
Vand
|
3 liter |
Groft salt
|
1 spsk |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Smør
|
25 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1½ tsk |
Optøede, frosne ekstrafine ærter
|
100 g |
Renset rucolasalat
|
100 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Let ristede pinjekerner
|
75 g |
Friskpresset citronsaft
|
1 dl |
---|---|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
1 dl |