Drys med ost og rasp. Skær smørret i mindre stykker og fordel dem herpå. Gratiner retten øverst i ovnen, til den er gylden.
Ca. 15 min. ved 225°.
14946 kJ / 3572 kcal
648 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 28,1 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 23,2 % | 8,8 g |
Fedt: | 48,7 % | 8,5 g |
500 g
Rødspættefileter
|
|
---|---|
1½ dl
Tør hvidvin
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
180 g
Rejer
|
|
500 g
Champignoner
|
|
50 g
Smør
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 tsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
|
Evt. lidt friskpresset citronsaft
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
2 spsk
Rasp
|
|
25 g
Smør
|
Rejer
|
---|
Grøn salat
|
|
---|---|
Flutes
|