Pastaret med laks og fennikel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

20 min

Enkel, nem og hurtig pastaret med laks, fraiche og grønt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 3 tsk groft salt
  • 300 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 15 g smør
  • 2 fennikler i tynde både (ca. 350 g)
  • 2 zittauerløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • 350 g laksefilet i mindre stykker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • hakket top af fennikel
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen i ca. 10 min. til den er mør uden at være blød.

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg fennikler, løg og hvidløg i ca. 5 min. ved jævn varme. Tilsæt laks, salt og peber og steg i yderligere ca. 5 min. - rør rundt af og til.

Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag og kom det tilbage i gryden. Tilsæt fraichen og lad den smelte i den varme pasta. Vend pastaen med lakseblandingen og osten. Anret pastaretten på et fad, pynt med fennikeltop og peber - og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag