Tallerken med brandade, hellefisk...
1 time
•
Tallerken med brandade, hellefisk er en lækker opskrift med masser af smag. Hellefisken suppleres af kogte vagtelæg og en velsmagende brandade af torskefilet.
Ingredienser
Brandade
375 g
Torskefilet uden ben (1-2 stk.)
|
|
---|---|
1¼ kg
Melede kartofler
|
|
½ liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
1
Finthakket løg
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
4 dl
Vand
|
|
---|---|
24
Vagtelæg
|
350 g
Røget kaviar
|
|
---|---|
24 skiver
Røget hellefisk tyndtskåret
|
|
3 dl
Creme fraiche
|
Pynt
Både af citroner (usprøjtede)
|
|
---|---|
Dildkviste
|
Tilbehør
400 g
Ristet rugbrød
|
|
---|---|
500 g
Flutes
|
Sådan gør du
"Brandade"
Ved serveringen
Genvej
Drikkevarer
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
32130 kJ / 7679 kcal
Næringsindhold pr. 100g
553 kJ / 132 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,4 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 37 % | 12 g |
Fedt: | 40,6 % | 6,1 g |