Fisk i hvidvinssauce

Fisk i hvidvinssauce

45 min Forret
Fryseegnet

Fisk i hvidvinssauce har masser af smag og kraft og er velegnet som forret. Rødtungefileterne smager fantastisk stegt i hvidvin og gratineret med parmesan.

Mere inspiration

Prøv en stegt hornfisk - det er en lækker fisk...

Velbekomme!
Frysetip

Kan fryses inden gratinering

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5960 kJ / 1425 kcal

Næringsindhold pr. 100g

769 kJ / 184 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 21,6 % 9,8 g
Kulhydrat: 22,1 % 10 g
Fedt: 56,3 % 11,7 g
Relateret video
Sådan laver du en opbagt sovs

Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.

Ingredienser