Fiskespyd og purløgsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Fisken smager skønt, når den bliver grillet, og ser flot ud på de lange spyd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Purløgsdressing

Fiskespyd

  • ½ tsk rapsolie
  • 500 g fisk uden skind, fx victoriafisk, laks eller havørred
  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter kogende vand
  • 1 tsk groft salt
  • 450 g grønne asparges - evt. flækkede

Tilbehør

  • 1½ liter fintstrimlet hjertesalat
  • 320 g løse ris, parboiled - kogt med (ca. 4 dl)
  • ¼ tsk safrantråde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Purløgsdressing

Vend det syrnede produkt sammen med purløg, vand, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fiskespyd

Pensl imens en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Skær fisken i 32 tern og fordel dem på de 8 spyd. Steg fisken ved kraftig varme i ca. 2 min. Vend spyddene og steg dem i yderligere ca. 2 min. Tag spyddene af panden, drys med salt og lad fisken hvile tildækket i ca. 2 min. - steg evt. 4 spyd ad gangen, hvis grillpanden ikke er så stor.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom aspargesene i gryden og lad dem trække i vandet i ca. 1½ min. Lad aspargesene dryppe af i et dørslag.

Ved serveringen

Læg aspargesene i et fad og drys salaten over. Anret ris og fiskespyd i et andet fad og server straks sammen med purløgsdressing.

Lakse test

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag