Fiskespyd og purløgsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Fisken smager skønt, når den bliver grillet, og ser flot ud på de lange spyd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Purløgsdressing

Fiskespyd

  • ½ tsk rapsolie
  • 500 g fisk uden skind, fx victoriafisk, laks eller havørred
  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter kogende vand
  • 1 tsk groft salt
  • 450 g grønne asparges - evt. flækkede

Tilbehør

  • 1½ liter fintstrimlet hjertesalat
  • 320 g løse ris, parboiled - kogt med (ca. 4 dl)
  • ¼ tsk safrantråde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Purløgsdressing

Vend det syrnede produkt sammen med purløg, vand, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fiskespyd

Pensl imens en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Skær fisken i 32 tern og fordel dem på de 8 spyd. Steg fisken ved kraftig varme i ca. 2 min. Vend spyddene og steg dem i yderligere ca. 2 min. Tag spyddene af panden, drys med salt og lad fisken hvile tildækket i ca. 2 min. - steg evt. 4 spyd ad gangen, hvis grillpanden ikke er så stor.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom aspargesene i gryden og lad dem trække i vandet i ca. 1½ min. Lad aspargesene dryppe af i et dørslag.

Ved serveringen

Læg aspargesene i et fad og drys salaten over. Anret ris og fiskespyd i et andet fad og server straks sammen med purløgsdressing.

Lakse test

Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag