Krydret sauce til fisk - Opskrifter - Arla

Krydret sauce til fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Savner du inspiration til en hurtig, lækker og fedtfattig sauce til din fiskeret? Så prøv denne opskrift på krydret sauce til fisk. Smagen garam marsala og ingefær er et sikkert hit til fisk - glæd dig.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk garam masala
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 2 tsk lys saucejævner

Hertil

  • 500 g grillet langefileter eller torskefilet
  • 600 g dampet spinatblade
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg, ingefær og garam masala i ca. ½ min. Tilsæt bouillon, paprika, salt og peber. Lad saucen koge ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Rør fraiche og saucejævner sammen. Tag gryden af varmen, vend fraichejævningen i og lad saucen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag den krydrede sauce til, kom den i en varm skål og server sammen med fisk, spinat og ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: