Lakridsfisk på fennikelbund

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Torsk, fennikel og lakrids - en uventet men overraskende god kombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af fennikel
  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

  • 320 g kogt bulgur (ca. 4 dl)
  • 300 g kogte gulerødder i mindre stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel fenniklen i bunden af et ovnfast fad. Læg herpå fisk og hæld fløden over. Drys med salt, lakridspulver og ost. Bag fisken midt i ovnen - til den er gylden. Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.

Bagetid

15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag