Lakridsfisk på fennikelbund

Lakridsfisk på fennikelbund

45 min
Torsk, fennikel og lakrids - en uventet men overraskende god kombination.

Sådan gør du

  • Fordel fenniklen i bunden af et ovnfast fad. Læg herpå fisk og hæld fløden over. Drys med salt, lakridspulver og ost. Bag fisken midt i ovnen - til den er gylden. Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.
Bagetid
  • 15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12320 kJ / 2945 kcal

Næringsindhold pr. 100g

703 kJ / 168 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 24,5 % 10,1 g
Kulhydrat: 38,6 % 15,9 g
Fedt: 36,9 % 7 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser

Fintstrimlet fennikler (ca. 2 stk.)
300 g
4 stykker torskefileter eller mørksej (ca. 600 g)
1½ dl
Groft salt
1 tsk
Knust rålakrids
1 tsk
Revet Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
75 g
Pynt
Top af fennikler
Både af citroner (usprøjtede)
Tilbehør
Kogt bulgur (ca. 4 dl)
320 g
Kogte gulerødder i mindre stykker
300 g