15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.
12209 kJ / 2918 kcal
696 kJ / 166 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 24,7 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 38,9 % | 15,9 g |
Fedt: | 36,4 % | 6,8 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
300 g
Fintstrimlet fennikler (ca. 2 stk.)
|
|
---|---|
4 stykker torskefileter eller mørksej (ca. 600 g)
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Knust rålakrids
|
|
75 g
Revet revet cheddar- og maasdammerost
|
Top af fennikler
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|
320 g
Kogt bulgur (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
300 g
Kogte gulerødder i mindre stykker
|