Lakridsfisk på fennikelbund

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Torsk, fennikel og lakrids - en uventet men overraskende god kombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af fennikel
  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

  • 320 g kogt bulgur (ca. 4 dl)
  • 300 g kogte gulerødder i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel fenniklen i bunden af et ovnfast fad. Læg herpå fisk og hæld fløden over. Drys med salt, lakridspulver og ost. Bag fisken midt i ovnen - til den er gylden. Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.

Bagetid

15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag