12320 kJ / 2945 kcal
703 kJ / 168 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 24,5 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 38,6 % | 15,9 g |
Fedt: | 36,9 % | 7 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Fintstrimlet fennikler (ca. 2 stk.)
|
300 g |
---|---|
4 stykker torskefileter eller mørksej (ca. 600 g)
|
|
1½ dl | |
Groft salt
|
1 tsk |
Knust rålakrids
|
1 tsk |
Revet Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
75 g |
Top af fennikler
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|
Kogt bulgur (ca. 4 dl)
|
320 g |
---|---|
Kogte gulerødder i mindre stykker
|
300 g |