Lakridsfisk på fennikelbund

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Torsk, fennikel og lakrids - en uventet men overraskende god kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af fennikler
  • både af citroner

Tilbehør

  • 320 g kogt bulgur (ca. 4 dl)
  • 300 g kogte gulerødder i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel fenniklen i bunden af et ovnfast fad. Læg herpå fisk og hæld fløden over. Drys med salt, lakridspulver og ost. Bag fisken midt i ovnen - til den er gylden. Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.

Bagetid

15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde: