Lakridsfisk på fennikelbund

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Torsk, fennikel og lakrids - en uventet men overraskende god kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af fennikel
  • både af citron (usprøjtet)

Tilbehør

  • 320 g kogt bulgur (ca. 4 dl)
  • 300 g kogte gulerødder i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel fenniklen i bunden af et ovnfast fad. Læg herpå fisk og hæld fløden over. Drys med salt, lakridspulver og ost. Bag fisken midt i ovnen - til den er gylden. Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.

Bagetid

15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: